Pink Paw Print

26.12.2014

Jouluvolvo matkaan jo käy

No nyt alkaa tää varsinaiset joulupäivät olla vieteltynä! Kyllä sitä onkin syöty ja löhötty. Ennen joulua ehti jopa kertyä vähän univelkaa, mutta kyllä se nyt on otettu hyvin kiinni.

Toki mun ja Jussin joulu - tai ainakaan lomailu - ei varsinaisesti lopu tähän: Meillä on vielä hurjasti matkattavaa tehtävänä. Täältä Raahesta on tarkotus ajella huomenissa Poriin, sieltä sitten Kausalaan (tosin varmaan Pori-Kausala matkalla pysähdytään matkan varrella kotona). Uudeksi vuodeksi sitten suunnataan vielä Mäntsälään.Eihän siitä tule kuin tollanen 1400 kilometriä joulumatkailua!

Ei sillä, tämmönen maakuntamatkailu on kyllä tosi mukavaa, on ihan kiva ettei tuu koko lomaa nyhvättyä samassa paikassa! Varsinkin kun tuli lunta, on tosi mukava ajaa, kun ei tuu missään vaiheessa ihan pilkkopimeää niinku sateisilla ilmoilla. Ja saapahan volvokin ladata akkuja kunnolla :D nimittäin viikko ennen joululomaa oli mokoma päästänyt akkunsa tyhjäksi ja piti soitella starttiapua!


Sen enemmittä löpinöittä kuitenkin hyvää joulua ja riemukasta uutta vuotta kaikille! :) Toivottavasti teillä on yhtä ihana loma kuin mulla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

:3