Pink Paw Print

9.3.2013

0,05€

Tulipa pitkästä aikaa juhlistettua taas perjantaita. :D Se on aina hassua, miten alkuillasta tuntuu siltä, että ei oo totta ku väsyttää ja ei tunnu että ois energiaa lähtiä mihinkään baariin, mutta sitte muutaman juoman jälkeen se baari kuulostaa aina mukavalta vaihtoehdolta. Tais tulla tanssittuakin reippaasti about suurin osa illasta.


Tänään sitte heräsin kuudelta illalla. Ja näin melkeen koko yön (tai no, siltä se tuntu) tosi ärsyttävää unta siitä, kun menin ottaan muka tatuointia, ja se tatuoija oli tosi aikaansaamaton. Menin unessa liikkeeseen kello 20:00, ja se tatuoija ei ollu saanu mitään räpisteltyä kassaan vaikka kello oli jo neljä aamulla. Ja samalla tiesin, että huomenna aamulla on äikän esseekirjotukset, enkä ehdi sinne jos se tatuoija ei pistä vauhtia. :D


Ja äikän esseekirjotuksesta puheenollen, maanantainahan se on jo, joten huominen on varmaankin omistettu paniikinomaiselle kertaukselle ja viime hetken hätiköinnille, vaikka siitä ei koskaan ole ollut todettua hyötyä. En oo oikein tiennyt miten äikkää voi kerrata, kun kielioppiasiat on kuitenkin hallussa, siitähän se on vaan kiinni sattuuko keksimään annetuista aiheista jonku hyvän tekstin, onko mistään mitään sanottavaa. Kunhan sais vaan ajoissa unta ja sais nukuttua hyvin, mulla tuo jännitys ja stressi tahtoo yleensä viedä yöunet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

:3