Pink Paw Print

7.3.2013

liha

Meillä on joulukinkkua! Kyllä, nyt, maaliskuussa :3 Meinasin ensin kirjottaa, että helmikuussa, mutta ei, nyt on tosiaan maaliskuu. Paitsi että MIHIN se kevät hävisi? Yhtäkkiä aivan hirveä lumimyrsky ja lunta taas joka paikassa. Mun auto oli tänään aamulla käytännössä katsoen sellanen iso lumikimpale. Too bad, olin jo ite ehtinyt jotenkin asennoitua saapuvaan kevääseen ja haaveilin jo lähipäivinä kaivavani tennarit taas esille, että pääsis asfaltti-tipsuttelemaan, mutta ei sitten.

Ei kai tuo joulukinkku jotenki kironnut ajan kulkua ja yhtäkkiä on taas joulu? En tiiä. Pistin jouluvalotkin takaisin päälle :D Late christmas party.


Tehtiin tänään porukalla sushia (tai ok, osa teki, itsehän en osallistunut muuta kuin katselemalla ja syömällä) ja nyt mulle jäi aivan hirveä sushi-himo. Ja sitte kun mietin sushia niin se laajeni yleiseksi kiinalaishimoksi. Kuulostaapa väärältä. Kuitenkin, meillä on jääkaappi täynnä herkkuruokaa, mm. joulukinkkua, enkä oo tällä hetkellä hirmuisen rikas, joten yritän miettiä jotain muuta kuin kanapalleroita ja löllöpossua kiinalaisen buffetista. Toisaalta tornitalossa tais tapahtua joku ikkuna-accident muutenkin, joten ehkä tää kiusaus tästä hellittää. Paitsi että onhan siellä kävelykadulla se toinen  Ei.


Niskatkin meni jostain taas niin jumiin, että pää tuli kipeäksi. :I

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

:3