Pink Paw Print

Missä vanhojen merkintöjen kuvat?

Photobucket meni ovelasti päivittämään ehtonsa niin, että sinne ladattuja kuvia ei voi enää upottaa kolmansien osapuolien sivustoille ilmaisella tunnuksella. Todella iso osa blogin kuvista hävisi siinä rytäkässä. Korjailen kuvia sitä mukaan kun kerkeän, mutta sitä ennen vanhemmissa merkinnöissä voi olla paljon virhe-viestejä, sori siitä!

16.3.2013

vempele

Ei tunnu kyllä tasan miltään perjantailta. Oisin melkein voinut luulla, että tänään on maanantai, kun taas piti raahautua koululle yhtäkkiä kirjoitusten takia :D No, eipä sillä kai sinänsä ole hirveästi väliä, mikä päivä on.

Ensi keskiviikkona joka tapauksessa viimeisenä kirjoitettavana matikka, ja sitten kaikki lukiokakkeli on ohi! En jotenki vaan voi uskoa sitä, että nyt tässä oikeasti ollaan sen valmistumisen äärellä. Hyvin todennäköisesti saan alkukesästä viettää ylioppilasjuhlia. Pitää alkaa etsiä asuntoa... Pääsykoejuttuja... Hurrdurr.

No, ne on sen ajan murheita sitten. Nyt on varmaan ihan luvallista fiilistellä tovi sitä, että lukio on kohta päihitetty!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

:3