Pink Paw Print

Missä vanhojen merkintöjen kuvat?

Photobucket meni ovelasti päivittämään ehtonsa niin, että sinne ladattuja kuvia ei voi enää upottaa kolmansien osapuolien sivustoille ilmaisella tunnuksella. Todella iso osa blogin kuvista hävisi siinä rytäkässä. Korjailen kuvia sitä mukaan kun kerkeän, mutta sitä ennen vanhemmissa merkinnöissä voi olla paljon virhe-viestejä, sori siitä!

16.4.2013

mökkijuusto

Olipa iloinen yllätys, kun tulin kotia, ja yks mun tilaamista kirjoista oli tullut postissa :3 Kun kerta oli toimitusajaksi sanottu 7-14 päivää, niin odotin, että se on taatusti 14 eikä 7. En kyllä taas ymmärrä, mikä järki siinä sitten on, että nuo lähettää mulle yhden kirjan kerrallaan, kun tilasin kolme samalla kerralla, mutta OH WELL kunhan ne toiset tulee kohta perässä niin elämä on ihanaa.


Mitenhän tästä malttaa joogaan lähteä :D


Mulle soitti tänään 2 puhelinkaupustelijaa/kyselijää varmaan kymmenen minuutin sisällä, jos sitäkään. Ensimmäinen ois halunnut tehdä jotain galluppia D-vitamiinista, ja toinen ois halunnut lähettää näytepakkauksen, jossa on sheivaushöylä terineen ja kahdet pehmeät puuvillasukat??? Confusing.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

:3