Pink Paw Print

24.1.2014

vierivä kala ei sammaloidu

Mun on pitänyt jonkin aikaa jo esitellä teille mun uutukainen akvaario, mutta yllättäen akvaarion - ja etenkin kalojen! - kuvaaminen osoittautuikin yllättävän haasteelliseksi. Loppujen lopuksi tietysti olin ottanut yli 9000 kuvaa, joiden seassa oli ehkä 10 kelvollista, ja ne piti etsiä sieltä jostain. Meinasin jo jättää mainitsematta yleisen laiskuuteni, mutta noh, sekin lienee osasyy.

Kuukauden tuo akvaario on kuitenkin piakoin kai pyörinyt, joten toistaiseksi me ei vissiin hirveästi tehdä mitään väärin, kun kalat on vielä elossa ja iloisia!

Sitruunatetra
Neontetroja, tosin joukossa pari kardinaalitetraakin (ja rungon alla monni!)
Puna-aavetetroja (ja sitruunatetra (ja pieeeni neontetra))
Puna-aavetetra, rungon alla monninen :3
Haarniskamonni
Kuparimonninen
Jonkin sortin partamonni
Ja sen ystävä.
Super-etana, "mystery snail", oikeammin siis omenakotilo :D


Oon ehdottomasti sellasten pienien ja söpöjen kalojen ystävä, mutta nuo monnitkin on yllättävänkin viihdyttäviä ja sympaattisia tyyppejä, oon aivan ihastunut niihin! Mua kuumottelisi vielä hommata tuolle kuparimonniselle ystävä tuonne :3 Ja siis jos joku eliö on random niin se on ehdottomasti omenakotilo, se vaan vaeltaa pitkin akvaariota ja sen seiniä "liukumalla", kelluu, vajoaa yhtäkkiä seinältä akvaarion pohjalle, nököttää pohjassa, ei siitä oikein ota selvää :D Aivan ihana.

Vielä vähän pitäis tuonne akvaarion takaosaan hommata kasveja, ja ehkä sitten jossain vaiheessa harkita vielä täydentävänsä kalaparvia lukumäärällisesti, mutta kyllä se jo hyvältä näyttää. :) Ja vaikka oon aina haaveillut akvaariosta, niin on se kyllä vielä kivempi kuin kuvittelin sen olevan!

Pekkakin tykkää akvaariosta :3

2 kommenttia:

  1. Voi mitkä ihanat liikavarpaat Pekalla. Aaaaaww! :3

    VastaaPoista

:3