Pink Paw Print

16.6.2014

havumies

Nyt on ainakin yks stressin aihe poistettu: mulle varmistui opiskelupaikka Tampereen ammattikoulusta! Kakkosvaihtoehtohan se mulle on, mieluummin toki menisin ammattikorkeaan, mutta nyt ainakin on tää varasuunnitelma todettu varmaksi :D Että ei voi tulla enää toista tällasta vuotta, ettei oo mitään tekemistä tai suunnitelmaa!


Viikonloppuna päästiin kans juhlistamaan Jussin valmistujaisia! Asiaankuuluvasti 2 litraa viinaa oli muokattu fancyyn muotoon karkkien avulla, äiti leipo pari suolasta piirakkaa, ja vielä puoli tuntia ennen juhlia käytiin sittarista hakemassa sipsiä ja karkkia :D Vasta päivää ennen käytiin siivoamassa se Jussin solukämppäkin elettävään kuntoon. Että ei yhtään viimetingassa ite juhlajärjestelyt!



Mutta ei sillä, oli aivan mahtavat juhlat! Oli pitkästä aikaa kunnon juhlafiiliskin, mulla on edeltävinä viikonloppuina ollut se vähän hukassa. Oikeen nostalgista oli myös hengailla tuolla Jussin kämpillä, me kun ollaan enimmäkseen majoituttu tänne mun yksiöön. Jotenki noilla Kummatin solukämpillä on bileiden kannalta ajateltuna jotain ihan omaa tunnearvoaan!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Hmm? En tiedä mitä vastata, ei ole Jonia näkynyt, en ole myöskään Joni, enkä osaa antaa Jonista nyt lisätietoja. Selvennä toki kysymystäsi jos asia on tärkeä :D

      Poista

:3