Pink Paw Print

1.7.2014

kaljan kimpale

Eilisestä onkin hymyilyttänyt, kun selvis, että Tampereelle muutto on varmaa! <3 Ei irronnut AMKista mulle taaskaan koulutuspaikkaa terkkaripuolelta, mikä tarkoittaa sitten jo aiemmin varmistunutta suunnitelma B:tä, kahden vuoden lähihoitajaopintoja Tampereella :3 Jostain syystä mua ei edes hirveästi harmita tämä amkin kielteinen tulos, toisin kuin viime vuonna. Varmaan kun nyt kuitenkin pääsee omalle alalle päin joka tapauksessa, ja pääsee sinne kaupunkiin minne halusikin, ei osaa olla muuta kuin innostunut. Ja vähän peloissaan. Mutta enimmäkseen innostunut!


Yhden kriisin selvittyä mulle on luonnollisesti iskenyt uusi: hiuskriisi! Se iskee aina tietyn ajan päästä, kun mulla on ollut yhden väriset hiukset tarpeeksi pitkään. Nyt on taas tää sininen ollut melkoisen tovin, ja alkaa kutkutella se tuttu houkutus tehdä jotain.

Kaikki vaaleat värit on tietysti lähellä sydäntä, ja houkuttelee taas kaikenmaailman hattaravaaleanpunaiset ja violetit ja niiden yhdistäminen tähän siniseen jotenkin ja niin pois päin, mutta mulla on semmonen ensimmäisen maailman ongelma, että mulla on paksut, nopeasti kasvavat hiukset. Sitten vielä ne on luonnostaan tosi tumman ruskeat. Eli tällasten vaaleiden värien kanssa mulla on vähän väliä se ongelma, että on tosi tumma juurikasvu, joka pitää ensin vaalentaa ennen kuin siihen tarttuu yksikään pastelliväri. Ja väriä menee paljon, koska hiukset on paksut.

Siksi oonkin taas miettinyt sitä taktiikkaa, että värjäis ylempiä hiuksia jollain tummalla, joka päätyy juuresta olemaan mahollisimman lähellä mun omaa väriä, ja jättäis sitten latvoihin tuota kivaa väriä. Tämä ihan senkin takia, että mulla tulee pituuden kanssa myös aina sama pohdinta tietyssä pisteessä: en tiedä haluanko antaa kasvaa vai leikata takaisin lyhyemmäksi. Toistaiseksi oon vielä aina päätynyt jossain vaiheessa leikkaamaan ne taas lyhyeksi, mutta nyt mua rupes kiinnostaan, että mites ne pidemmät hiukset toimis piiiiitkästä aikaa. Annan siis kasvaa vielä! Mutta mitä pidemmäksi ja paksummaksi mun hiukset käy, sitä työläämpi niitä on värjätä, ja sitä enemmän väriä ne vie. Ja siksi ois kätevämpää (ja HALVEMPAA), jos pitäis käsitellä pelkät latvat.


Nyt aika vahva vaihtoehto on se, että hommaan jonku perusruskean tai sitte kevyesti violettin/sinisen/punaisen sävyisen ruskean kestovärin (muistan tällasella värillä joskus ala-asteella ekoja kertoja sävyttäneeni hiuksiani!) joka sitte vois vaaleta latvaa kohti johonki näistä ihanista pastellisävyistä. :3


Kyllä, näitä "tärkeitä" asioita nyt vaihteeksi.

4 kommenttia:

 1. Jee onnee Tampereelle pääsystä! ja noi alemman kuvan reunoissa olevat hiukset on ihania! ehkä pitää itekki tehä jokku selllaset syksyllä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks :3 No ovat tosi ihania, sais vaan päätettyä mitä väriä sitä sitte haluaa!

   Poista
 2. Anonyymi1/7/14 21:46

  Haluaisitko tehä joskus postin sun kaikista eri hiuksista? :) oon aina ihaillu sun hiuksia kun ne on niin kivan väriset. ois kiva nähdä millasia kaikkia sulla on vuosien varrella ollu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva idea kyllä! :) Tulis ainakin pitkä postaus, niitä hiuksia kun on ollu ties minkä väristä :D Otetaan mietintään ehdottomasti. Kiitti ehdotuksesta!

   Poista

:3