Pink Paw Print

4.11.2014

oma koti kullan kallis

Okei, kuukausi käänty jo marraskuuksi, ja ollaan siis Jussin kans asuttu tässä Tampereen kämpässä jo päälle 3 kuukautta. On varmaan korkea aika jo tälle kämppämerkinnälle. Hirveesti kuvia nyt sitten, kun kesti kerta niin kauan!

Tässä eteinen (ja hyvin sekavasti kaikki kengät ja takit voi voi...), ja lisäksi meidän, krhm, komero, Narnia. Siellä etualalla kaikkea oikeasti hyödyllistä, kuten lautapelit ja laukut, toisella puolella petivaatteet ja työkalut, sitten syvemmälle mentäessä löytyy legoja, skeittilautaa, kitaraa, sulkapallomailaa, rikkinäistä näppäimistöä ja niin no... Sitä ei turhaan sanota Narniaksi!


Tyylikäs avainnaulakko :3
Tästä palasia olohuoneesta vähän eri suunnista. Nyt valitettavasti tällaisessa ilta-valaistuksessa, kun tuntuu, etten ikinä ehdi valoisaan aikaan kotiin! Kuvissa näkyy akvaariota, Jussin työasemaa ja sohva-tv -nurkkaa.

Tavaraa täynnä oleva kirjahylly, parvekkeelle johtava kalamatto ja kukkaset.

Näkymä keittiöstä, sohvan takaa.


Pieni pikachu vahtii pelejä<3 taustalla jukkapalmu ja pikkukaktus.



Oleellisin spotti: telkkari ja kaikki pelikonsolit. :D Sitten näkymä keittiöön ja keittiön läpi makkariin. Makkarin ja keittiön välissä on näppärä liukuovi, ja täytyy kyllä tässä välissä antaa kehut tän asunnon fiksulle pohjaratkaisulle. Neliöitä on vaan 48, mutta tosi fiksusti laitettu!

Tässä näkyy ruokapöytää. Sitä tosin melko harvoin käytetään, meistä molemmat syö lähes aina telkkarin ääressä. Lähinnä minä taidan syödä siinä aamupalan arkisin. :D Verhojen väri jotenkin vääristynyt, ovat oikeasti vihreämmät.
Keittiönurkkausta, pöytätasoja, näkymää makkariin, kodinkoneita ja sen semmosta.



Tässä aiemmin mainittu komea keksipurkki! Keittiössä on myös tommonen kiva pieni hylly, joka on täytetty mukavalla tavaralla. Sitten toki myös possusokerikko ja -sirotin :3

Makuuhuonetta. Mun työpiste, seinäkoristeet ja pingviini-aamutakki. Sitten näkymä sängylle. Sängyn vieressä on vielä täysin tyhjä seinä, joka odottaa meidän päätöstä siitä, mitä kuvia siihen pistetään.

Ovelta kapeaa näkymää makuuhuoneen toista päätä päin. Kalakoristeet, pehmokaverit<3 Ystävät tosin menee yöksi lattialle, ne vie liikaa tilaa.


Wc/kylppäri. Kalasuihkuverho on päässyt jälleen käyttöön :3 Oon aivan tykästynyt siihen, että vessassa on kaappitilaa, on peilikaappia ja allaskaappia, sitten on vielä yks sellanen korkea kaappi pesukoneen vieressä, ne ei nyt oikeen näy kunnolla kuvassa.

Vessanpöntön päällä komea pokemon-juliste. Sitten pieni pala meidän pienestä saunasta. Hyvin sinne kaksin kuitenki mahtuu!
Tässä saunassa oleileva saunasiili :3 siihen voi laittaa tuoksuöljyä, ja sitten saunassa tuoksuu hyvälle! Viimeksi oli testissä savusaunan tuoksu<3

Tässä vielä kännykkäkuva parvekkeesta. Vähän aiemmin otettu, kuten vielä kauniista lehdistä voi päätellä. Nythän on vaan pimeää ja märkää ulkona, joten otetaan mieluummin tällainen kaunis!


Siinäpä se yksinkertaisuudessaan. Henkilökohtasesti oon tosi iloinen siitä, että tästä kämpästä on tullut tosi meidän näkönen. Ja nyt kaikki tietysti kikattelee siellä että heh joo, naisethan ne aina sisustaa siitä "meidän näkösen", mutta voin kyllä sanoa, että molemmat ollaan yhdessä rakennettu tämä koti :3

Aluksi mua epäilytti se, saako tätä koskaan tuntumaan kotoisalta, koska tää 48 neliötä tuntu todella avaralta verrattuna siihen edelliseen 28 neliön yksiöön, varsinkin kun ei ollut sohvaa ja suurin osa pikkutavaroista oli vielä laatikoissa. Tuntui niin tyhjältä. Mutta kyllä vaan, heti kun hyllyt täyttyi tavarasta ja sohva tuli koristamaan olohuonetta, tuli tästä myös virallisesti koti :) Täällä on mukava olla<3

2 kommenttia:

  1. Onpa ihana kämppä teillä! Älyttömän hyvän mallinen ja noin tilava parvekekin vielä. Minkä hintanen tuo asunto on? : O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tykkään itekki kovasti, etenkin just tästä mallista :) parveke on kyllä valtava joo, jatkuisi vielä tonne vasemmalle, mutta miinuspuolena se on lasittamaton. Näin syksy-talvesta sielä on siis kyyylmä! Ja 595/kk on vuokra. :p

      Poista

:3