Pink Paw Print

30.3.2015

tässä on viivakoodi

22 vuotta. Huhhuh. Jotenkin sitä aina 13-vuotiaana luuli, että kaikki 20-vuotiaat nyt vähintään on jo ihan aikuisia ja isoja ihmisiä, mutta tässä vaiheessa kyllä tuntuu yhä siltä, ettei oo lähelläkään aikuista. :D Samalla tavalla sitä vielä pelataan ja leikitään, suunta välillä yhtä hukassa kuin aiemminkin (kuinkahan mones vuosi tää nyt on kun mietin, että mihin kouluun haen ja missä järjestyksessä???) eikä vieläkään löydy vastausta siihen "mitä sää haluut tehdä kun oot iso?" -kysymykseen.

Synttäriherkkuja! (juustokakku puuttuu kuvasta)

Ilta oli kerrassaan mahtava. Paikalla oli hyviä tyyppejä, pelattiin Trivial Pursuittia ja juomapelejä, otettiin shotteja ja keskusteliin niitä näitä, ja vasta joskus yhden maissa lähdettiin edes etenemään keskustaan päin.

Kiihkeää Trivial Pursuitin pelaamista

Sitä kyllä jaksan aina taivastella, miten Raahessa on kallista käydä yökerhossa. 6 euroa sisään per henkilö, 9.90e punainen kala, melkeen 7e lonkero... Ymmärtäisin, jos kyseessä ois joku hienompi yökerho, jossa tällaset hinnat on ihan odotettavissa, mutta kyseessä on kuitenki ihan perusbaari. Kai se sitten on, kun Raahessa ei oo juurikaan kilpailua, ja käviöitäkin varmaan vähemmän kuin isoissa kaupungeissa, niin jostainhan sitä voittoa täytyy tehdä :D

Mutta joo, tämän asian suhteen oon kyllä onnellinen siitä, että asun nykyisin Tampereella, yöelämässä ihan kohtuuhinnat ja raskii jotain ostaakin. Ihan näin parin viikon päästä pidettäviä Tampereen synttäreitä silmällä pitäen :D:D

Asiaankuuluva juomapeli

Mutta eipä siinä, minä jatkan nyt sitten päiviäni 22-vuotiaana, ulkona näyttää tulevan vettä, salille pitäisi lähteä ja hohhoijaa, hyvää alkavaa viikkoa vaan kaikille säästä huolimatta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

:3