Pink Paw Print

10.6.2015

kissan viha

Kesälomalle päästy ja pääsykoeruljanssikin on jo takana. Harmitti kyllä vähän niiden pääsykokeiden kanssa, että bioanalyytikon koulutuksen koe oli 1.6, ja sairaanhoitajan vasta 5.6. Ois saanut olla toisin päin. Nimittäin niissä se kirjallisen osuuden koe oli SAMA. Samat matikan tehtävät, samat persoonallisuustestit, samat luetun ymmärtämiset... Joten vaikka musta tuntui, että se bioanalyytikon kirjallinen osuus meni hyvin, niin se sairaanhoitajan osuus meni vielä paremmin, kun muisti osan niistä tekemistään tehtävistä.

Mutta sitten taas haastatteluissa mun mielestä bioanalyytikon haastattelu meni paremmin, toki koska mulla ois suurempi motivaatio siihen. Sairaanhoitajan haastattelu ei ollut läheskään niin luonteva. Blagh. No, nyt vaan odotellaan sinne heinäkuun alkuun, että mitä tulee, turha sitä enää on stressata! En tosin tajua miten sinne voi muka sisään päästä, porukkaa niin älyttömästi että huhhuh :D

Mutta yhden idean tästä sain: Jos ei vielä tänä vuonnakaan tärppää, niin ens vuonna teen niin, että ilmottaudun vaan mahdollisimman moneen sos.-terv.alan pääsykokeeseen, niin siihen viimeseen kokeeseen mennessä oon ehtinyt tehdä ne tehtävät niin moneen kertaan, ettei ainakaan niistä jää kinni :D Oisin luullu, että ne jotenkin on edes erilaisia, mutta ei.

Kesäloma potkaistiin alkuun juhlimalla Lotan synttäreitä! Onneksi silloin sattui olemaan kesäinen ilma, nyt kun taas vaan... tuulee ja sataa.

No, viimeisestä pääsykokeesta pääsinkin kotiin perjantaina joskus 18 maissa, että semmonen 11 tunnin kevyt päivä (miten voikin olla niin huono tuuri, että molempina pääsykoepäivinä oma haastatteluvuoro sijoittuu 10 viimeisen joukkoon, vaikka järjestys arvottiin!)... Siitä sitten startattiin Jussin kans melkeen suorilta kohti Raahea, kun meidän piti ehtiä lauantaiks vielä pelaileen Vectoramaan lautapelejä :D Oltiin päädytty siihen, ettei lähetä koneiden kans tänä vuonna, mutta kyllä siinä kun katteli sitä lanitunnelmaa vähän sivulta, rupes vähän harmittaan ettei ollu sitä konepaikkaa. Kahdeksalta sitte vierailijoiden piti lähtä, ja harmittelin siinäki vähän sitä, että jos oltais täällä paikalla ni voitais tässä pelata vaikka koko yö. Mutta jos sitten ensi vuonna taas!

Illuminatin pelausta.
Ilmat ei oo kyllä hirveän kesäisiä nyt. Hassua ajatella, että ens viikolla on muka jo juhannus. Ja kohta alkaa taas päiväkin lyhenemään ja illat pimenemään. Tuntuu, ettei kesä oo vielä edes alkanut, kun ei oo päässyt nauttimaan kunnon helteistä! Mutta jospa ne sieltä tulisivat... toivottavasti pian!

Käytiin äitin kans kauhistelemassa tuulimyllyjen kokoa. Ei mahtunut edes koko härveli känykkäkameran kuvaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

:3