Pink Paw Print

4.4.2016

Kämppä-upgrade!

Yhtäkkiä on huhtikuu, hiihtoloma meni, pääsiäisloma meni, mä täytin 23, kaikkea jännää tapahtuu. Tällä kertaa tulin kuitenkin vain toimittamaan ne kauan sitten lupaamani kuvat uudesta kämpästä. Nämäkin on jo otettu tovi sitten, kun lunta oli vielä pihalla, mutta ovat odottaneet koneella vuoroansa.

Osa kuvista on otettu kännykän panorama-toiminnolla, koska mua laiskotti ja halusin vaan mahollisimman paljon huonetta samaan kuvaan, joten jos näyttää et joku nurkka huoneesta dippaa johonkin toiseen ulottuvuuteen, that is not the case. Mutta, tässä parinkymmenen kuvan kierros uudesta kämpästä!

Näkymä astuttaesta ulko-ovesta eteiseen. Heti vasemmalla vaatekomero, oikealla makkari, edessä keittiö. Tässä näkyy myös heti se, mikä mulle ekaks pisti tässä kämpässä ihanasti silmään: Lattiat! Tykästyin niihin ihan saman tien.
Nykyisessä asunnossa on hieman vähemmän kappitilaa kuin edellisessä, jonka vuoksi päätettiin luopua Narniasta (ts. sotkukaapista) ja pyhittää vaatehuone, no, vaatehuoneeksi. Paitsi et kyl siellä vähän vielä roinaa on, mutta siis sellasta tarpeellista roinaa!


Tässä näkymä makkarin ovelta huoneeseen. Maalaustelineen alla (ignooratkaa keskeneräinen maalaus ihan kokonaan) on tässä kuvassa vielä roinapussi, josta tähän päivään mennessä on - ihme kyllä - hankkiuduttu järjestelmällisesti eroon. Edelliseen makkariin erona myös se, että viimeisetkin pinkki-mustat sisustukset lähti kierrätykseen, ja makkari laitettiin muun kämpän kanssa samaan settiin.
Muuton yhteydessä ostettiin meille uudet tietokonepöydät, ja vanhat löysi paikkansa luontevasti makkarin nurkasta. Koska vessa on pienempi kuin edellisessä kämpässä, mun hiusromppeet, korut ja muu sälä siirtyi sulavasti tänne. Samoin kaikki mun askartelu- ja maalausvälineet on täällä, eikä Narniassa.
Näkymä sängyltä. Ruvettiin hurjaksi, kun Jussi sai uuden näytön, ja siirrettiin tuo sen entisenä kakkosnäyttönä toiminut telkkari makkariin pleikkari nelosen kanssa. Et ei vahingossakaan ois liian vähän ruutuja.

Tässä ikkunan puolelta otettu kuva keittiöstä. Mä tykkään ihan hirveästi siitä, että täällä keittiössä on tosi paljon kaappitilaa, ja myös runsaasti tuota pöytätilaa.


Pöytä. Ennen meillä oli pöytä aina ihan pieneksi laitettuna, mutta nyt tuossa on niin paljon tilaa, että se on meillä jatkuvasti jatkopalojen kanssa siinä. Mätsääviä tuoleja ei tosin vielä ole, ja määräkin on vajaa. Samoin verhot on hieman ongelma. Tykkään näistä muuten hirveästi, mutta tässä keittiössä on vielä pieni kaikuongelma, eli pitäis ehkä hankkia vähän runsaammat verhot tai isompi matto, jotta tästä sais mukavan hengailupaikan.


Iso jääkaappi+++ ja pakastin.


Kiva kun mahtuu krääsää pöydälle.

Toinen lemppari: tää liesi!

Jos eteistä pitkin olisi jatkettu vaatekomeron ohi ja vasemmalle, oltais päästy katsomaan takkinaulakot, sekä vessan ovi. Tässä kuitenkin vaan näkymä vessasta. Tosiaan, pienempi kuin edellisessä kämpässä, eli kaappitila katosi (ei edes peilikaappia!). Keittiön kaappitila kuitenkin korvas sen hyvin. eli kaikki ämpärit ja muut meni sinne, joten loppujenlopuksi tämä on ihan sopivan kokoinen. Myös harvoin käytetystä saunasta päästiin eroon, eikä sitä kyllä ole kaivannut.

Pahimpaan kaappitilan pulaan käytiin hakemassa tommonen kapea hyllykkö, missä on alhaalla kaappi, ja sit hyllytilaa näille, mitkä ennen oli meillä peilikaapissa. Mä oikeastaan tykkään tästä ratkaisusta, koska jostain syystä mun mielestä kaikki hajuvesipullot sun muut on niin kivannäköisiä, että ne voikin ihan hyvin olla esillä :D

Vessan ja takkinaulakon ohi mentyä pääsee olohuoneeseen, jossa ensin on vastassa meidän tietsikkanurkkaus :3 tää taitaa olla varmaan meidän molempien lempiasia tässä kämpässä. Ensinnäkin tää mahdollistaa sen, että Jussi voi striimailla ilman et tarvii stressata heilunko mä siellä jossain taustalla ilman housuja :D toisekseen, meidän molempien koneista lähtee melko monta johtoa, ja on jotenki aivan ihanaa et ne johtusotkut on tuolla kulmauksessa kaikki, ja tuolta tv-tason toiselta puolelta voi katella siistimpää olkkarinäkymää.

Tässä melko täynnä oleva kirjahylly. Turhaa pikkuroinaa siitä kuitenkin karsittiin melko rielusti, ja tehtiin tilaa mm. Narniasta poistetuille lautapeleille. Kirjoja ja elokuvia on melko vähän, mutta jos niiden lukumäärä rupee hirveästi kasvamaan, on tossa oikealla niin paljon tilaa, että siihen voi vaikka lyödä toisen samanlaisen hyllyn viereen. Nyt tämä kuitenkin riittää vallan mainiosti.

Tässä vielä nurkkaus vähän eri kulmasta. Näkyy myös Jussin uutukaiset akustiikkalevyt.


Nurkkauksen ohitettua avautuu näkymää siihen main-olkkariin. Mä pelkäsin aluksi, että meidän tietsikkanurkka tekis muun olkkarin tosi ahtaaksi, mutta tässä on tosi paljon tilaa! Paljon enemmän kuin edellisessä olkkarissa. Mahtuu pelaileen tanssipelejäkin ilman huonekalujen siirtelyä, eikä telkkarikaan oo enää ihan sohvan edessä :D

Akvaariokin on tällä kertaa päässyt oikealle priimapaikalle. Ennen se oli vähän kuin sohvan takana. Nyt se on mun mielestä paljon paremmalla katselupaikalla!

Kokonaisnäkymä sohvalla köllötellessä.


Tässä vielä parveke. Ihan saman mallinen kuin edellinenkin, mutta ei oo liian korkealla, ja siinä on LASIT. Asia, joita yhden lasittoman parvekkeen jälkeen taas arvostan.Siinäpä se, näin suurinpiirtein :)

Mulla ei mennyt läheskään yhtä kauaa kotiutua tähän kämppään, kuin kahteen edelliseen. Mutta toisaalta, toinen niistä oli eka oma koti, ja toinen oli meidän muutto Raahesta Tampereelle, joten ehkä niissä molemmissa on ihan normaalia, että se ei vaan heti tunnu kodilta. Tänne muutettaessa musta rupes kuitenkin hyvin nopsaa tuntumaan, kuin tässä ois asuttu jo pidemmän aikaa. Kuhan tavarat alkoi löytää paikkojaan.

1 kommentti:

  1. Saatan olla hieman kateellinen kaikesta tuosta tilasta! Ihana kämppä <3

    VastaaPoista

:3